LAJMËRIM

Lajmërohen arsimtarët dhe nxënësit e shkollës fillore ”Muharrem Kadriu” në Tërnoc se kremtimi i ditës së shkollës mbahet neser ditë e Premte më datë 13.11.2015. Agjenda ; Vuarja e kurorave                    13.30 Programi kulturoro-artistik   14.30 Koktej rasti ora    ...