Archive

- Informata

LAJMËRIM

Lajmërohen arsimtarët dhe nxënësit e shkollës fillore ”Muharrem Kadriu” në Tërnoc se kremtimi i ditës së shkollës mbahet neser ditë e Premte më datë 13.11.2015. Agjenda ; Vuarja e kurorave                    13.30 Programi kulturoro-artistik   14.30 Koktej rasti ora    ...

LAJMËRIM

Lajmërohen arsimtarët të cilët kanë nxënës në riprovime dhe nxënësit të cilët kanë mbetur në riprovime se mësimi përgaditor do të mbahet duke filluar prej 17.08.2015  e gjerë më 21.08.2015 ,ndërsa provimet do të mbahen duke filluarë prej 24.08.2015 e gjerë më 28.08.2015 çdo ditë duke filluar prej orës...

VIII/4 më të pëlqyerit

VIII/4 më të pëlqyerit

Klasa e VIII/4 ka arritur të marr vendin e parë në garën e hapur për pëlqimin e panove të semimaturatëve të vitit 2015. Të nderuar semimaturantë të gjithë keni qenë të shkëlqyer por normalisht se të gjithë nuk mund të marrin like ose vota në mënyrë të barabartë. Në...

Shkolla “Muharrem Kadriu” në Tërnovc , pasurohet me web-faqe!

Shkolla “Muharrem Kadriu” në Tërnovc , pasurohet me web-faqe!

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc në kuadër të aktivitete të saj është pasuruar edhe me web-faqe! Në web- faqen www.mkadriu.com e cila tashmë ka hyrë në funksion mund të gjeni gjëra rreth shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Kjo web-faqe sapo ka fillur së funskionuari ndërkohë do të...

Kremtimi i ditës së shkollës-2014(Fotoreportazh)

Kremtimi i ditës së shkollës-2014(Fotoreportazh)

                                                       

Foto nga hapja e shkollës së re në Tërnoc

Foto nga hapja e shkollës së re në Tërnoc